Отже, передвиборча кампанія в Україні почалася!

На голови «пересічних українців» полилися і ще поллються мегатони реклами, яка має лише одну мету: піднести замовника реклами на найвищі щаблі у порівнянні з конкурентами.

Мільйони й мільярди гривень у загальнонаціональному масштабі будуть витрачені на продукування бруду, війну компроматів, нівелювання чеснот опонентів.

І українці, затягнуті у вир теленовин, реклами, ток-шоу, інтернет-баталій, вимушено споживатимуть все це й згодом зроблять свій вибір.

Скажіть, українці, ви справді вірите в те, що соціальне житло для вас побудує той, хто витратив мільйон на рекламні площі біг-бордів?

Ви справді вважаєте, що приватний капітал без належного контролю держави здатен забезпечити вас якісними робочими місцями і зацікавлений у чесній сплаті податків на благо суспільства?

Ви справді думаєте, що політичні «туристи», які «перефарбовуються» з кожними виборами у новий колір, здатні бути вірними своїм передвиборним обіцянкам?

Смішні запитання із зарані відомими відповідями!

То чому ж тоді ви, українці, вірите або політичним «ветеранам», які майже всі вийшли з-під крила СДПУ(о), або новоствореним політпроєктам –одноденкам, які мають на меті лише одне – перекроювання «бізнес-карти» України, держави, де влада асоціюється не з ідеєю, а з великим бізнесом?!

Більше того, ви навіть знаєте, за чиї гроші існують старі й створюються нові політичні сили. І все одно Україна продовжуєте голосувати за бізнес у владі.

Ми закликаємо громадян і нашого міста, і всю країну покласти край політичним спекуляціям і врешті-решт почати відбудовувати власну державу за власним баченням стратегії її розвитку!

Пам’ятайте, Україна починається з вашої «галочки» у виборчому бюлетені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *