Ціна «допомоги» від політиків занадто дорога

В українському суспільстві за майже 30 років незалежності впевнено закріпилося поняття, що політичні партії повинні щось «давати». То під політичними гаслами відкриваються дитячі майданчики; то роздаються продуктові набори; то виділяються кошти на боротьбу з різними «катастрофами». І прикладів цьому – безліч.

Та чи задумувалися ви, українці,  звідки беруться ті кошти, і що вам потрібно буде віддати за ті тимчасові блага? Скільки вартує Україна у договорі з нечистим?

Певно, що ні. Хоча, кожен громадянин України знає, ким і з якою метою фінансуються кишенькові політичні проєкти. Мільйони й мільярди в політику вкладають лише ті, хто попередньо заробив їх, скориставшись спеціальними можливостями «для своїх». Тож не дивно, що політика в нашій країні з вини колишніх комуністичних вождів та їх послідовників  асоціюється лише з брехнею, підступністю й великими грошима.

І саме ці чинники породжують той вічний біг держави Україна по замкнутому колу. Спочатку людей обікрали, потім створили партійний асортимент, більше схожий на театр, і призначили «акторів». В процесі своєї «гри»  політичні актори кидають милостиню зі своєї сцени тим, хто не відводячи очей зачаровано спостерігає за виставою. І цей же народ плескає в долоні і знову обирає тих, хто йде у владу з єдиною метою: повернути вкладені кошти і заробити ще більше.

Політична сила, яка не підконтрольна  вкраденим грошам, не може розкидатися фінансами і купувати таким чином свої рейтинги.

Та й не це є завданням діяльності політичних партій, що грунтуються на ідеологічних засадах. Діяльність політичної сили повинна створювати умови для повноцінного розвитку суспільства з впевненим та стабільним сьогоденням й далекоглядними перспективами.

На жаль, жодна з популярних та «рейтингових» політичних сил за весь той досить тривалий проміжок часу цього українському народу не дала. А повинні були! Не подачки з барського плеча, а якісні умови для звичайного людського життя!

Тож, кожен тверезомислячий українець може зробити висновок про «ціну допомоги» від сучасних політичних партій.

Ми прагнемо зупинити цей біг по колу! І ми вже змінюємо це. Наша політична сила не має дотацій від великого капіталу. Ми – відкриті й незалежні. І саме тому ми можемо говорити правду такою, як вона є.

А правда полягає в тому, що народу могутньої України не потрібні подачки й сумнівні «допомоги». Нам потрібно вже сьогодні припинити спекулювати своєю країною і власними життями, щоб мати тут «завтра»!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *