Політичні артисти закінчуються

Українській незалежності майже 29 років. За цей короткий для країни, але досить тривалий для людського життя час, всі ті політики, що вийшли з посткомуністичного простору й зайняли найкращі місця в політичному театрі, поступово старіють, сходять з дистанції, гарненько заробивши грошенят, або й просто вже набридли українцям.
Постійні сварки, переформатування, перебігання з партії в партію, від спонсора до спонсора, вже настільки втомили українських громадян, що люди вже навіть перестають ходити на вибори. Поступово ми, народ України, стаємо все більш байдужими й розчарованими в такій демократії.
Але є маленьке «але». Без бренду «демократії» політичну еліту України не сприйматиме Захід. А Захід для них – це гроші, це міста, де стоять їхні будинки й навчаються їхні діти. Захід – це хороша медицина, престижна освіта, якісні вода й продукти харчування, яскраве світське життя.
Тож, щоб не втратити це все, наша рідненька політична «еліта» повинна старатися правдоподібно імітувати демократичні процеси в українському суспільстві.
Та де ж взяти «нові обличчя» для політичної сцени? Випускники спеціалізованих бізнес-шкіл – маловідомі й малорейтингові. Вони – масовка. І система це прекрасно розуміє.
Тож, на втіху українцям і у зв’язку з дефіцитом рейтингових «нових облич», нам починають підсовувати вже звичайних артистів, як-то Слава Вакарчук, тепер Сергій Притула, діючий президент, доктор Комаровський і так далі.
Багато хто з нас повірив у ці «нові обличчя» старої політичної системи, і саме тому віддавав свій виборчий голос то за «Самопоміч», то за «Слугу народу», за «Голос», «За Шарія» і тому подібне.
Чи помиляємося ми, коли робимо такі вибори? Ні. Ми стаємо жертвами їхніх брудних маніпуляцій, які ґрунтуються на нашому бажанні змінити країну на краще.

Прийшов час сказати тверде «НІ» старим і новим обличчям злочинної політичної системи в Україні.
Досить дивитися на цю виставу з прогнозованим розвитком подій.
Нам не потрібні артисти при владі: ні політичні, ні церковні, ні циркові, ні естрадні.
Україна потребує чесних, професійних, наполегливих, впевнених і вірних душею і серцем громадян, які розуміють всю ступінь і небезпеки, і відповідальності ситуації. Україна потребує тебе, українцю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *