Зміни потрібні вже сьогодні

В Білоцерківський офіс політичної партії «ВО «Факел» приходить багато людей з різними питаннями і потребами. Але все частіше до нас приходять люди, які запитують: «Чим ми можемо допомогти?»

Як правило, це – люди старшого віку, які дивлячись на всю цю вакханалію, що відбувається в Україні і місті, вже просто не можуть стримати свого болю і залишатися бездіяльними.

Ці люди готові до будь-яких доручень, навіть складних, як-то розносити газети. Вони прагнуть внести свій посильний вклад, щоб допомогти нам втримати країну, яка котиться з гори.

Дивлячись на сьогоднішню реальність, ті небайдужі білоцерківці розуміють, що мета ворожої до України й українців влади майже досягнута. Молодим поколінням створено стільки спокус у вигляді алкоголю, наркотиків, порнографії, шопоголізму, хибних стандартів краси, що бідні діти навіть не встигають опам’ятовуватися, як виявляються вже втягнутими у тяжкі залежності. Всі ці елементи «сучасного життя» мають одну мету, хоч і різні за суттю. Все це покликане відволікати увагу людини  від реального життя  в Україні і від його якості й культивувати байдужість.

Чи потрібно звинувачувати молодь у легкому піддаванні спокусам? Ні. Перші спокуси з’являються у житті підростаючого покоління ще у пелюшковому періоді, коли діти бачать на  екранах телевізорів мультики типу «Злюки – бобри» чи «Справжні монстри»; коли лялька Лол у всіх її проявах стає мірилом стосунків між мамою і донечкою: вона тішить і маму, і донечку, бо є показником статків сім’ї  і умовою автономного співіснування всіх членів родини.

Непомітно в українському суспільстві насаджено хибну модель виховання, яка здатна виростити лише суспільство споживачів. Комусь вигідно виховати в Україні суспільство споживачів, бо саме таке суспільство не цікавить глибина деталей. Суспільство споживачів може казати лише «ДАЙ». І, отримуючи бажане, таке суспільство більше не цікавиться іншими аспектами життя: йому і так добре. Тож, певно, воно – чесне у цьому, а вороги виграли в українців і їхню землю, і їхнє майбутнє.

Україна сьогодні як ніколи потребує зсуву у стратегії свого розвитку, і лише втомленими руками людей старшого віку цього не зробити. Тому кожен, хто вважає себе громадянином і має відразу до слова «вкрасти», – бажаний  і дорогоцінний член команди політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Факел».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *